nämen sörru tjenare!

idag har det vart en bra dag, är glad. känns som att jag kommit in lite mer i allt nu, hänger med i svängarna lite mer så det är lite skönt. Idag på lunchen villle mina bordskamrater att jag skulle prata en massa svenska och säga deras namn på svenska haha. Katie blev Cathrine, Natalie blev nataliii (väldigt svenskt iiii). Collin var ingen ide att försöka göra svenskt, så det fick bli samma namn med ameirikansk accent. När de säger mitt efternamn låter de helt efterblivna, amerikanarna kan ju inte rulla R:en. RRRRR. Enligt dem heter jagLouise Peeuurchhhaaan. Lustiga dom där jänkarna.

Idag på kören var det " bad joke thursday", så jag bjuder på två som jag faktiskt fattade, de andra var rätt avancerade.

What did the ocean say to the other ocean?
Nothing, they just waved

Two blondes were on thier way to Disneyland. When they were almost there, they saw a sign saying " Gas station right" and "Disneyland left" so they went back home again.

Om ni inte fattar kommentera så kan jag förklara :)

Godnatt


Hej där hemma

Dagarna rullar på som vanligt här borta i Springfield, börjar vänja sig lite nu. Förutom att jag har jättemycket läxor och är sjuk så är allting bra. På mornarna är det kyligt men så fort solen tittar fram blir det ca 21+ grader.
Nu när jag är sjuk känner jag mig sjukt seg och tänker mycket på hur ni har det där hemma. Det är svårt att hålla tankarna borta från det för jag saknar er mina kära små vänner.

Men jag har det bra här ska ni veta. Jag har joinat två "Clubs" i skolan, Green squad och World lamguage club. Det är liksom inte super-intensivt men det är några möten i månaden så det ska bli kul, ett sätt att socialisera sig. Idag efter skolan så fixade jag och Collin en massa med massa blanketter från Green squad som ska ut imorn. Green squad ska också träffas imorn, också ska man ta med sig nåt att äta. Kayna är också med där så hon ska hämta mig imorn för att åka tillsammans till mötet. Idag på matten så skrattade alla åt mig, för att jag missförstod vad slajm var och sa att vi inte hade det i Sverige.hehe. Sen fattade jag vad läraren menade och sa att det faktiskt existerade i mitt hemland.

EN GLAD NYHET! det blir en vit jul i år!!!
nej men asså min hederlige gamle vän Sanna Penton (vet inte om ni vet vem det är förmodligen inte) befinner ju sig i Colorado och hennes värdfamilj har bjudit över mig till att komma till dem på jullovet!!!! Asså shhhiiittt ska bara boka biljetterna så e det kirrat!!! Är lite glad.
















Jag tänker på er mina vänner


Söndag

åh vilken varierad helg, det har vart både chill och full fart. I fredags när vi var lediga passade jag på att ta en liten sovmorgon. Jag skypade med Linn, Andre, Gewers! och mamma pappa Fredrik och Pussel. Det var jätteskönt att höra från dem. Det vore så himla kul om alla ni kunde va här och uppleva allting med mig. Jag längtar inte så mycket hem till själva Sverige, men just vänner och familj är det jag tänker mest på. Efter alla skypar så sprang jag ut på en joggingrunda. Vädret är bra, ca 20 C. Vid sju på kvällen så skjutsade Sarah mig till Drury university, ett collge där jag kollade på en soccer match med Dannie och Emily i mitt lag, och mike, en kompis till Dannie. Det var en bra match, och när man såg alla andra studenterna i publiken målade och utklädda blev jag inte liiite sugen på att köra en college tour här i Usa, Men men vi får se.

På lördagen så pluggade jag lite, sen åkte jag och Sarah till the Mall och åt lunch, chilla runt. På kvällen träffa vi hennes pappa för en middag på Cheddar's, jag åt Pasta med shrimps mumsligt! Sen så hämtade Collin och Sarah upp mig i Collins bil, och så gld vi runt lite och lyssnade på ashög musik. Collin var hungrig, så vi stannade förbi Peking house så han fick käka. Sen åkte vi hem till Collin ( som bor i et asfett hus här alla gör typ det). Vi allihopa kollade på Mean Girls och det var så roligt för vi skämtar alltid om den filmen. Förstår om ni inte tycker det är lika roligt, internskämt ni vet. Sen drog vi iväg till Price cutter, en affär där man tydligen sitter och hänger i sina bilar och umgås med folk, och där träffa vi massa människor och vi chillade i en killes bil, han hette Brandon. Bilen var ganska fet om man säger så. Sen drog vi down town och gick i ett spökhus (grönan ni vet), hotel of terror, och det var såååå läskigt men det var så kuuul! Sen åkte vi runt och lyssnade på äkta inhemsk Amerikamusik - COUNTRYY!! hahah Missouri= kan räknas som en country/hillbilly stat, men alla är verkligen inte det, det är några vuxna man ser liksom. Sen skjutsade Collin och Sarah hem mig och när jag gick och la mig så somnade jag med ett leende på läpparna för vi hade haft så jäkla kul.

Idag så är det sunday funday! Eller njaa, har massa läxor att göra och det regnar lite. Men vi ska käka brunch med Sarahs pappa så jag måste kila iväg!

Puss puss Sverige jag tänker på er ska ni veta. (eller, OM jag tänker på er )

God eftermiddag

Idag är det torsdagen den 22:a September. Den 4 Augusti lämnade jag Sverige. Om jag räknar rätt så har jag befunnit mig på Amerikansk mark totalt 59 dagar. ca 7 och en halv vecka. Mitt nya vardagsliv har numera börjat sjunka in mer och mer. Alarmet ringer mellan 6.00 och 6.20 varje morgon. Jag stiger upp, tar en dusch ibland, byter om, käkar flingor och mackor med kalkon utan smör ( har inte sett ett smörpaket här borta bara margarin). Tanken är att vi ska lämna huset kl 7 men på något konstig vis blir det alltid 7.03. Tror inte det har något med mig att göra..
Anyway, på vägen till skolan så åker vi oftast förbi Mc'donalds drive in där Sarah beställer en non fat iced moccha without whipped cream. Vi kommer till skolan vid 7.20 och det är ganska sugigt eftersom att vi inte börjar förrän 07.50. First block som jag berättat förut är Contemporary literature med Ms. Helfrecht, en supertjejig lärarinna som trippar fram på tå som en ballerina. Vi läser och har lit-circles, ungefär som boksamtal och inför varje möte måste vi läsa ett antal sidor som vi kommit överens om. När jag kliver ut till korridoren så möts jag alltid av Kaynas, Collins och Sprouse's glada skrik : LOUIIIIISEEE!!!  OMGG!! haha det är så roligt. Helt plötsligt är det typ bara en minut tills klockan ringer så då får jag skynda mig upp till College Algebra klassrummet. Där är det fullt ös och det gäller att hålla koncentrationen uppe. Ms. Singer är lärarinna där, hon e basket coach också. Efter second block så är det ju ganska självklart third block. För mig bär det iväg till Kör klassrummet. Vi sjunger jättefina sånger och läraren, Mr. Brammer är hur skön som helst. Varje torsdag är det "Bad joke thursday". Fattar inte alla skämt, men det är många mexikan skämt. Kl ringer 12.45 och då är det dags för lunch. Jag brukade sitta med en tjej som spelar i mitt fotbollslag och två andra tjejer, men numera sitter jag med Collin och massa andra sköningar. Å juste haha det här var sååååå pinsamt. För några veckor sedan så satt jag vid Courtney's bord (en tjej i kören), och alla andra som satt med henne var typ helt tysta. Sen säger någon "why is everybody so quiet today?". VAD TROR DU FÖR EN NY MÄNNISKA SOM INTE BRUKAR SITTA DÄR SITTER DÄR!! tänkte jag. Men sen så började en av killarna fråga lite om vem jag var och sånt så det var jätteskönt. Det som e konstigt med luncherna är att alla har samma plats dag ut och dag in, ingen byter. Och det finns runda röda bord där bara Juniors och seniors får sitta. Ett runt bord är fyllt av football killar haha! Om en Freshmen eller sophomore skulle sätta sig vid ett av de runda borden skulle de bli ivägskjutsade av de äldre eleverna. Efter 25 minuter är lunchen slut och då vandrar jag iväg till fourth block, vilket är general Biology med Mrs. Lines, hon e så jäkla skön! Hon e jätteintresserad av mig eftersom att jag är en utbytesstudent och uppmanar de andra eleverna att spendera en längre tid utomlands. Jag får glänsa lite också eftersom hon tycker jag är jättesmart efteersom jag läst så många språk. Häromdagen fick vi en lista över 72 miljoner Latin prefix och hon sa att jag säkert redan visste alla dessa. visst gjorde jag det. absolut. Jag klargjorde också innebörden av ordet "Ichthyologist" och sa att ichthys betyder fisk på grekiska så det måste vara någon som studerar fiskar! Då sa hon att det var skönt att ha någon smart i hennes class. HAHA!
2.20 pm ringer klockan och då är det hem och göra läxor. Två gånger i veckan har jag fotbollsträning. SatsARN. Laget är inte riktigt som Bajen Dff om man säger så. Vi har två matcher per helg, men jag får inte spela än på grund av det där kontraktet. Spelarna är dock supersköna och har börjt kalla mig Viking.

Nu är klockan 5.56 pm här i Springfield, och jag ska dra mig till köksbordet för en liten middag. Sen är det dags för fotbollsträning. Imorn e vi lediga från skolan så det är AWESOOME!

Puss o kram allihopa!


Boston 18-20 säptämbär

Hallå och hej hörni!
Nu måste jag uppdatera er om min helg som spenderades i Boston, Massachusetts.
Sarah och jag flög från Springfield tidigt på lördagmorgonen. Det blev lay over i Chicago för att sedan avancera till slutdestinationen Boston. Vi tog en taxi från flygplatsen till hotellet och lämnade våra väskor, sen träffade vi Sarah's pappa som flugit dit dagen innan. Efter installeringen på rummet så gick vi till Boston Childrens hospital, det var bara 5 minuter bort. Där fick jag träffa Camden för första gången! Camden är 2 år och är Ryan och Rebeckahs son. Rebeckah är Sarahs syster. Jackson är Camdens storebror som e 4 år. Comprende? Camden har legat på sjukhus mestadels av sitt liv eftersom att hans Esofagus (matsrupen)(jag har skrivit epofagus hela tiden hehe) är trasig. Så Rebeckah spenderar mestadels sin tid på sjukhuset med Camden, så de hyr några rum här i Boston av en hyresvärd, för Jackson och Ryan kommer dit och hälsar på ofta. Efter besöket så gick vi och åt middag på en Sportbar/restaurang. Man kan ju säga att jag inte äter särskilt varierade koster här i Usa. Mackor, kalkon, hamburgare, pommes neeeeeeeeeeej vill inte höra!!!!!!

Låt oss lämna mina amerikanska matvanor och återgå till det väsentliga.
Vi gick upp tidigt söndag morgon och köpte lite frukost att ta med oss hem till Rebeckahs, ryans och jacksons hus de hyr sitt rum i. De skulle faktiskt flytta in hos en gammal dam och hyra några rum så efter frukosten bar vi lite lådor några kvarter bort och knackade på hos den gamla damen. Vi lämnade alla saker och gick till tvärbanan för att komma till sjukhuset igen. Sarah, jag och Steve gick till hotellet och åt lite lunch. Sen bar det iväg till Gilette stadium där vi skulle se en FET football match. Tror man kan jämföra det med som att vi skulle se en match i premier league, för New england patriots vs. San diego chargers är tydligen två toppenlag i NFL. Det tog ungefär en timme att komma dit. Utanför stadion så såg det ut som att folk campade, de hade satt upp minitält vid sina bilar och stod och grilla, lyssna på musik och öla. Haha det var så kul att se, det kallas tydligen tail gate:ing och de är så Amerikanarna laddar inför match! Jag gick in i en shop och köpte mig en Patriots t-shirt. Matchen var inte speciellt underhållande, fattade NADA men det var en sjukt häftig upplevelse! Måste vart 75 000 pers där och stämningen var fantastisk. Nere på planen såg jag att det var fullt ös och cheerleaderna sjöng som aldrig förr!! Nej men asså det var asballt. Matchen varade i tre timmar(!), efteråt tog vi en taxi hem och gick och la oss.

På måndagmorgonen så åt vi frukost på sjukhuset och sen gick vi upp och besökte Camden. Jag lekte och busade en massa med Jackson för han e jättegolliiiii och ville köra football samt att jag skulle sätta honom i fängelse. Vi lekte också att jag var kirurg och skulle operera honom. Vi 11 tiden var det dags att säga hej då till allihopa för vi skulle åka hem. Innan vi tog en taxi till flygplatsen så satt vi och njöt på Starbucks ute i morgonsolen. Nej det var inte najs det var asnajs.

Så, nu e jag hemma i Springfield igen. Hade matteprov idag, och igår fick jag tillbaka mitt Biologiprov där jag fick 51/58. Jag e så sjukt trött, har verkligen inte vant mig vid att börja 07.50 på morgonen. På fredag e vi lediga yeeeeeeeeeeees hihi.

Uppdaterar snart igen mina vänner!





Sarah, Jackson och Rebeckah




Rebeckah, Ryan, Jackson, Sarah, Steve och moi


jettegolliii





WOOOOOWWWW






New England patriots (från Boston) vs. San Diego chargers




Camden jettegolliii



Fashion vid Harvard Medical school



Var tillbaka i klassrummet på Norra för en liten stund.





TGIF

Thank god it's Friday!!!
Äntligen. Idag hade uttrycket Tgif verkligen en innebörd, veckan har varit tuff!
I måndags hade jag matte-test, får reda på hur det gick nästa vecka. Igår fick vi reda på att vi skulle ha biologi prov idag så då var det lite panik. Samma kväll skulle jag göra två matteläxor och ha fotbollsträning. Var lagom stressed out igårkväll. Men dagen gick faktiskt bra, kunde göra lite matte på första lektionen, Creative literature, eftersom vi hade en vikarie som var lite lost. Oh juste, måste ju berätta om min första muntliga presention! Jag skulle redovisa om en bok, The Kite runner, som vi läst de senaste veckorna. Oh jäklar vad nervös jag var. Var faktiskt lite jobbigt. Men när jag väl fått det överstökat kändes det så bra. Fick faktiskt folk att skratta, om det var med eller åt mig väljer jag att inte utvärdera. Men de var väldigt stöttande så det var jag glad över. 
På alla läxor i general biology har jag faktiskt fått 10/10, 20/20 och 15/15 så det e  jag väldigt glad över. Skolan är ibland lite svår att hänga med på grund av språket. Genomgångar vid tavlan går väldigt fort, så ibland hinner man inte skriva ner allt.

Vädret här är super konstigt! I tisdags var det 100 Fahrenheit, vilket är 35 celsius!!! Shit vad varmt det var. På onsdagen var det helt plötsligt nere på 60 F, alltså 15 celsius. Resten av veckan har varit mellan 15 och 20 celsius.
Den här fredagen var precis lika rolig som förra, fast den här var lite mer speciell eftersom vårt Football team mötte våra rivaler Kickapoo High school! Det var banderoller och massa pynt i skolan, och alla football players hade sina matchtröjor på sig för att sprida stämning. Kayna kom och hämtade mig vid halv sex, då åkte vi iväg till matchen ( den var på Glendale), där fick jag träffa hennes bästis, kommer dock inte ihåg hennes namn men hon var jättegollii! Planen och läktarna var smockfulla och det var fullt ös hela tiden! Jag och Collin stod och dansa och vi hade det så himla kul! Det blev seger för Glendale, viktigt!!! Efter matchen så rusade alla på läktaren in på planen för att hoppa omkring och hurra för segern, det var smockat!
Sen åkte jag, Collin, Kayna, Isabel( en utbytesstudent från Spanien) och några andra jag inte vet namnet på till Andy's, ni vet den supernajsiga glassbaren. I bilen påväg dit så lyssnade vi på så skön musik och vi hade så himla roligt, så himla skönt att alla har cars här så man inte behöver kötta tunnelbana eller buss vart  man än ska haha.

Nu borde jag gå och lägga mig, klockan är 1 och imorn ska jag stiga upp vid halv sju because We're going to Boston!! Yes, Sarah's pappa Steve joinar också, vi ska kolla på en fet Football match, två lag från NFL så jag tror det kommer bli fett. Vi ska också träffa Sarah's syrra Rebeckah och hennes familj. De bor har bott i både Kansas City och Boston de senaste två åren, eftersom att deras yngsta son Camnden ligger på sjukhus där. Nu e det sovdags, jag uppdaterar igen när jag kommer tillbaka igen :D

PUSS!





Jag och Sprousiie



COLLIN!





Sprouse, Chandler, Kayna





WAY TO GO FALCONS!

Hej Sverige

Det fick bli en liten bloggpaus för mig. Förra veckan tyckte jag faktiskt var lite jobbig. Eller aa rätt så jobbig. Det var mycket hemlängtan och jobbiga läxor. Skolan är väldigt annorlunda här, man kan inte sitta och småprata på lektionerna och umgås, så är det verkligen inte här. Man ska bara jobba jobba jobba. Den akademiska nivån är inte så värst svår, men amerikanarna är mycket effektivare på lektionerna än vad vi svenskar är. Jag tänker på våra lektioner hemma på Norra där vi sitter och sms:ar och Facebook:ar . Haha alltså! Mellan lektionerna kan man inte chilla eller gå till Ica för att köpa naturgodis som I sverige, man har ju bara 5 minuter på sig.

Men fredagen gjorde hela veckan! Då var det dags för första Football matchen och hela den vdagen var bara så kul! Två tjejer i mitt fotbollslag , Sarah och Chandler, som också går på Glendale frågade på torsdagen om jag ville gå på matchen med dem så då sa jag SUURE!
Efter skolan så åkte jag, Sarah och hennes kompis Camp hem til mig en snabbis för att lämna alla mina skolsaker. Sen åkte vi hem till Chandler, och hennes hus var lika fint som alla andras. En till kille, Connor hängde på, men de var inte där så länge för de skulle måla sig innan matchen. Jag, Sarah och Chandler åkte och köpte milkshakes, och där träffade vi deras kompis Jaqueline. Hon var jätttrevlig och frågade massa frågor om Sverige, och jag lurade i henne att vi betalar med diamanter i Sverige. Vi åkte hem till henne, och hennes hus var. Ja. Inte ens ett hus. Det var ett minislott! För att ens komma in till området hon bodde på var vi tvungna att åka genom en grind.  Tre garage och hela skiten. Walk in closets och hela faderullan. Jag träffade hennes päron och de var jättetrevliga, försökte förklara alla Football regler för mig. Det gick ju sådär, men jag nickade, log och skrattade så det var nog ingen fara. Sen var det dags för middag, då blev det Sushi-time för hela slanten! Där träffade vi en till tjej som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på. Middagen var jättekul, och sen var det dags för matchen! ÅÅÅ VILKEN STÄMNIING!!! jätteroligt, blev presenterad för massa människor, och träffade två supersköningar som jag sen åkte och köpte glass med på Andy's, Collin och Kayna! Gud vad roligt vi hade, made my week!

Helgen var ganska chill, kollade på våra två fotbollsmatcher där det blev en torsk och en oavgjord. Jag får inte spela än eftersom att jag är från utlandet, och föreningen måste tydligen make sure att jag inte spelade på proffesionell nivå hemma i Sverige. HAHA låter super överdrivet seriöst men så är det tydligen. Vi åt middag med Sarah's pappa också, också läste jag lite läxor på det.

Här e lite bilder från i fredags!




ÅÅ walk in jahaaa trevligt!




Meee, Sarah, Chandler och Jaqueline





Alix som spelar i mitt fotbollslag och Spencer jag träffa på Volleyballen




Kayna och Collin - OMG störtsköna!!!!



Sarah och Ali

3:e och sista dagen i LA

Åh vilken härlig morgon! Solen sken och vi åt frukost på Coffea bean, väldigt likt Starbucks. Vi satt på en uteservering och njöt. Sen åkte vi till The Grove, en utomhusgalleria med alla möjliga affärer.  Efter att köt två tröjor och ett halsband på forever 21 så åkte vi iväg till Melrose avenue där det fanns massvis med roliga stores, bland annat lite second hand och sen massa dyra designerplagg här och där. Efter en lååång shoppingtur ( Sarah ba spendera och investera) så åkte vi tillbaka till hotellet där jag tog några simrundor i poolen. Sen gjorde vi oss iordning inför en finfin Sushi middag i Beverly Hills. Det var så kul för att när vi stod och väntade på att få ett bord så kom en typisk Beverly familj in. Mamman med uppsvullna läppar, fejkboobs, två Kids och en iskall pappa. De ba gick in medans vi stod där och vänta haha..

Vi gick och la oss vid halv tio, för på måndagen skulle vi upp kl 4 am.. jaa alltså hela måndagen var bara så jobbig efter en så fantastisk resa. Vi skulle byta plan i Dallas, Texas, men missade det såklart för planet från LA var superförsenat.. Så det blev 5 extra timmar på Dallas airport. Jag ringde Sanna och det var så härligt att prata med henne. Blev lite tårögd men vi hade så roligt. När vi var hemma i Springfeld igen? 10.45 pm, great!


















OM JAG NJÖT



Det var så kul att träffa Matilda! <3






Från Hollywood bouleward

Här var middagen första kvällen på Rodeo Drive






2:a dan i LA LA land

Efter en godnatts sömn steg vi upp vid 9-tiden för att göra oss i ordning och käka frulle. Vi ville äta en Starbucks frukost. Så det gjorde vi. Vi fick en fläder/Lemon -Ice tea på köpet, ingen hade tagit den. Då tänkte jag på Moster och flädersaften hon brukade göra på Solhaga. Sen åkte vi till Santa Monica beach!!! Det var så ballt! Tyvärr var det mulet så det var ganska svalt, men så är det tydligen i LA på förmiddagen, det spricker inte upp förren vid halv tolv! Men det var ändå häftigt att strosa omkring längs strandpromenaden bland solglajjebärande träningsnarkomaner. Folk joggade, sprang, powerwalkade, cyklade och åkte rollerblades med barnvagnar(!). Så LA, alla vill in i Showbiz, och då måste man faktiskt tänka på hur man ser ut. Det är lite annorlundare i Springfield..
Efter en liten promenad hamnade vi på Santa Monica pier, ni vet den där stoora träpiren med pariserhjulet på. Det var faktiskt som ett mini-tivoli där samt lite turist shoppar och restauranger. Väldigt häftig utsikt ut över Stilla havet, och stranden därifrån var enooorm. Santa Monica's granne var Venice beach, så vi drog dit! Där var det fyllt med restauranger längs promenaden och massa köpstånd där människor sålde halsband, armband, målningar, ni vet allt vanligt crap. Solen hade nu börjat spricka upp och det var proppat med människor på varje restaurang. Sarah och jag la oss ett tag och chilla på stranden. Det var helt otroligt hur tyst det var ute vid vattnet, man hörde inte ett knyst från strandpromenaden, bara vågornas brus. Vi lunchade på ett tysk hak. Solen sken och allt var bara allmänt fantastiskt. Måste erkänna att jag hade lite hemlängtan innandess.
Innan vi åkte tillbaka till hotellet tog vi en tour genom Beverly Hills och creepade alla dess fantastiska hus! De var sinnessjuka, precis som man ser dem i tidningar. Vi såg Hollywoodskylten också!! (Dock på långt avstånd). Det var en helt okej upplevelse. På kvällen hade vi arrangerat värsta dubbeldejterna, Sarah skulle träffa en vän hon känt sen College,och jag fick äntligen träffa Matilda!!! det var så konstigt att prata svenska igen! Har ju skypat med svenskar men liksom inte pratat in person. Ni ser, Matilda studerar på Santa Monica College i LA så jag fick se komplexet och två:an hon delar med sin kompis Elin. Oj vad vi pratade, det var så sjukt kul! Alltid så härligt att träffa Matilda.










Killen ville också va med på bild









LA LA LA LAND 1st day

Då var man hemkommen från en turbulent weekend i alla kändisars Mekka- Just det, LA. Helgen har vart hur cool som helst med en massa fun stuff!

På fredagmorgonen tog vi pick och pack och flög iväg till LAX airport. På vägen dit flög vi över Colorado, så därför tittade jag ner genom flygfönstret och hoppades på att se min goda vän Sanna. Tyvärr gjorde jag inte det, men vinkade ändå för det hade jag lovat. Väl framme hyrde vi en fräsig bil, en Dodge jeep. Svart med toppen stereo. Redan där märkte man att denna stad är full av Mexikanare och spanjorer. När vi var finito med hyrandet, så åkte vi direkt iväg till vårt hotell. Helt okej med Beverly Hills Plaza. Vi lämnade våra väskor och gick till en outdoor mall som hette Westwood där vi käkade en rejäl lunch. Jag märkte på en gång att alla människor studerade alla. Folk spanade ju efter kändisar förstås. Och alla bar solglasögon. Både inomhus och utomhus. Glajjerna skulle ba va på. Sarah såg e poster med Brad Pitt på, då berättade hon att han är ffrån Springfield och gick på Kickapoo High school!! (Vår rival skola).  Sarahs mamma kände Brad's mamma, och Sarah gillade henne jättemycket. COOLT!! Vi gick in i massa finfina affärer, men jag kände att min budget inte passade in där. Lyckligtvis såg jag en HM affär så jag såg till att vi gick in där. Hör och häpna mina vänner - det var Sarah's första besök på Hm någonsin!! Jag tror hon gillade det, hon köpte 5 tröjor hehe.

Sen åkte vi iväg till Hollywood bouleward för att se walk of Fame!! Fantastisk upplevelse, fattade inte att jag faktiskt var där. Det var häftigt att se alla stjärnor på trottoarerna, och utanför teatern var alla kändisars små meddelanden och signaturer (samt handavtryck) inristade i cement. Vädret var toppen, lite svalare än här i Springfield.
På kvällen åt vi middag på en restaurang på Rodeo drive, den mest fancy:igaste gatan i LA med alla superdyra märkens Boutiques.

Jag berättar mer om helgen imorgon, nu måste jag läsa "The kite runner" som vi fått i Contemporary writing.

PUSS!


Excited innan resan!


Coolt ( hej sanna)










Sarah's första fotsteg på Hm! Jag å andra sidan kände mig väldigt hemma.

08/31/11 forfarande


Jag och Jackson leker med Lego


Steve och jag



Sarah, Rebeckah, Steve, Ryan och lilla Jackson

Volleyball!



Spencer och jaaaag


Bilfärden på väg heem

Jag och Becka


Elise, Becka and Spencer wohoo


La gente esta muy loca hihi

Förmodligen blir det här sista inlägget innan jag drar till LA imorn, vi ska flyga från kansas City kl 7 på fredag morgon så vi måste sova där torsdag natt. Sen bär det av!!!!!!!!!!!! LA LA LA LA LA wohoo!
Juste! Matilda, en god vän till mig befinner sig i LA just nu och kommer göra det resten av året tror jag, så då ska vi passa på att träffa henne över en middag, det ska bli skönt med en svensk medborgare nära till hands, dem har jag nämlige inte sett på länge.

Men men, om vi inte hörs imorn säger jag UPPDATERING KOMMER TIDIGAST MÅNDAG MINA VÄNNER.

Nu blir det sol och bad för hela slanten :D Puss & kram & nyp i stjärten

08/31/11

Amerikanarna är ju för roliga, som ni ser på min rubrik är de så de skriver vad det är för datum, månaden först. Så gör vi ju inte hemma i Sverige. Inte jag i alla fall. Rätta mig om jag har fel är ni snälla.

I helgen var jag ju i Kansas city för att besöka Sarah's syster Rebeckah och hennes familj. Ryan heter hennes man och deras två söner heter Jackson och Camnden. Jag träffade inte Camnden, han ligger ju på sjukhus som jag tidigare berättade vilket jag tycker är väldigt synd. På lördagmorgonen så steg vi upp tidigt för vi skulle iväg på en golfturnering! Det var ingen vanlig golfturnering, det var mer som ett charity-event för Camnden. Vädret var stekhett. Dagen bestod mest utav att Sarah och jag väntade på att få åka en utav golfcartarna, men turen var inte med oss på förmiddagen, så under tiden fick jag lära Jackson hur man spelar fotboll. Ingen golf för våran del, känner mig mer hemma med minigolf. Vi fick faktiskt tag på en golfcart så småningom, och då gick vi loss på den totalt och ba körde runt över hela greenen. Det blev två över par. eller är det Tennis kanske? Spelar roll. Jag och Sarah hade så hmla kul när vi åkte runt på golfbanan. Lite senare på eftermiddagen skulle en auktion äga rum i klubbhuset, men då drog jag och Sarah till Target, en billig klädvarubutik. Där köpte jag en svart bikini för FOLKS, I'M GOING TO LA! Yes ni hörde rätt. Om två dagar sitter jag och Sarah på ett plan till Los angeles. Vart vi ska bo? Beverly Hills Plaza förstås! Jag är jätteexcited över resan! Men åter till ämnet.
På kvällen när alla kommit hem från Golfturneringen och duschat av sig, så åt vi middag ute på en restaurang. Rebeckah och Ryan undrade vad folk hade för kläder i Sweden, då sa jag att det är sjukt poppis med Converse och nästan ingen har utsvängda jeans. De sa: "That's funny.."  Berättade också om påskkärringar och det var något helt nytt för dem. Under bilresan hem samma kväll så lyssnade vi på min ipod, och Sarah's pappa tyckte Veronica Maggio's och Oskar Linnros låtar hade skönt beat. Made in Sweden.




Toppmöte; Swe vs. Usa


Istället för att ha tråkigt när man väntar på en golfcart kan man ju spexa till det lite


Jackson, supersöt!



Istället för att kalla söndagar ångest-dagar som vi gör hemma i Sverige, säger Amerikanarna; Sunday-funday! Efter en lång sovmorgon drog Sarah och jag iväg till en Publicpool och hängde där i ca 2,5 h. Det var 34 grader den dagen så det var helt behövligt.

I måndags började skolan igen, och under dagen fick jag tre läxor. Matte, Biologi och läsning ur vår bok som vi fått i Contemporary reading. Juste, jag läser Cr nu istället för Creative writng för annars skulle det krocka med mitt schema under våren. För att beskriva Cr i det hela så läser man praktiskt taget en bok och diskuterar det man läst. På kvällen åkte jag och kollade på Volleyball match! Först såg jag lite av Junior varsity tjejernas match ( de jag tränade med förut) och Varsity tjejernas hela. Många kids från skolan var där, hela läktaren var fylld. Glendale var sjukt bra och vann med över 10 poäng. Efter matchen gick jag ner på planen och snackade med Elise och Alix, som båda spelar i Varsity-laget. Träffade några av deras kompisar också. Spencer skjutsade hem mig med Elise och en tjej till, Becka, och bilresan hem var sjukt kul, för jag vet inte riktigt vägen hem från skolan än, så de försökte lista ut hur de skulle få hem mig..

Just nu går det väldigt segt att ladda upp bilder, men ska försöka göra det i ett nytt inlägg!


RSS 2.0