Happygurl_93

Hallå där bloggen! vad har hänt de senaste dagarna? Har umgåtts mycket med mina girlfriends and broes, I fredags var det Basketball game såklart drog vi dit. Glendale vann såklart. Efter det åkte jag Emily och Alix till Steak'n'Shake där en massa Glendale kids var. Dessutom kom fler så det blev en Glendale-invasion! På lördagen så Åkte Sarah till St:Louis för att träffa kompisar så Steve kom och hämtade mig och vi åt middag på Panera. När vi kom hem så hämtade Rachel och Elise mig och vi åkte till Hannah som bor ganska långt bort men det är inga problem för alla har bil förutom JAG men de är så gulliga och skjutsar mig. Hos Hannah hängde vi med kompisar och hade en good time. Dorial green, ni vet den stora football/Basketball-killen som är the number one college recruit i hela Usa! Killen är på nyheterna då och då och ALLA vet vem han är. När han announced på teve vilket College han hade valt så kollade vi på teve:s i skolan...JA HAN ÄR SJUKT POPPIS OCH JA JAG HAR PRATAT MED HONOM OCH HAN SKRATTA ÅT ETT AV MINA SKÄMT #respekt
På söndagen så åkte jag Alix Molly Elise och Amanda och åt lunch vilket var gott. Efter det åkte vi till the Mall och jag köpte en top och en kjol yay! På kvällen åkte vi över till Chris's och umgicks med alla våra vänner. Amerikanare är så jäkla sköna. Så öppna och sociala och intresserade.

PÅ MÅNDAGEN KÖPTE JAG MINA FÖRSTA UTSVÄNGDA JEANS!! vet att jag anses kriminell/psykiskt sjuk/mentalt störd osv av er svennar men här är det bootcut som gäller. det finns många här som har skinny jeans men bootcut dominerar. 18 dollar kosta dom, cirka 130 spänn.

Efter en toppen four day weekend ( Vi var ju lediga i fredags och igår wow) så börja skolan igen.

Idag hade vi 16 grader ute. 16 GRADER! För en vecka snöade det och idag var det strålande sol. Imorn ska det bli 18 grader. Lycklig.

Vi har en skoldans den 2:a Mars som kallas LPA- ladies pay all, där tjejerna frågar killarna om de vill vara ens date. Jag frågade en kille som heter Brendan idag, jag fick låna car paint av Elise och jag och hon skrev det på hans Bil under lunchen på skolans parkering. Yay! Maddy har sista lektionen med Brendan så hon tar sällskap med honom till Parkeringen och hon dokumenterade det hela med bild och ständigt smsande med mig om hur han reagerade hehe. Han blev tydligen jätteglad så då blev jag glad för jag va lite nervös.
 Efter skolan idag så tog jag en joggingtur och vid sju kom Emily och hämtade mig och vi mötte upp Elise vid Andy's där vi köpte glass. Dessa tjejer är så sjukt roliga, de ska gå på College tillsammans och jag blir så sjukt sugen på att rooma med dem... Har blitt nära med dem och vi har samma humor och allt.



Elise på första bilden och Emily på den andra




Maddy tog bilden och skicka till mig! Yay! Spencer ville såklart vara med på ett hörn också haha



Lite längesen men Lyndies hade den i hennes telefon


Sjukt blogginlägg

hej hej allesammans. I måndags kom det en massa snö! Inte en massa men det är mycket för att vara här i Missouri, cirka fem centimeter haha. Alla elever på skolan var jättearga över att vi inte fick en snowday ( vilket innebär att man inte behöver gå till skolan). Jag kände mig fortfarande jättesjuk så det sög, Lane var gullig och skjutsade hem mig för hon har fourth block off och jag missade Drawing lektionen. På kvällen när Sarah kom hem åkte vi till the ER (sjukan) och fixade medicin till mig. Så snart kommer en "liten" Medical Bill hem i  brevlådan. Det är inte billigt att vara sjuk i detta landet..
I tisdags på alla hjärtans dag var jag hema från skolan. Suger att bara sitta hemma var lite ledsen över det efretsom jag inte har så lång tid kvar här nu. Sarah var gullig och gav mig en chokladask och jag gav en till henne också. På kvällen så åt vi Sushi på restaurangen Kai Downtown med Steve. På Onsdagen hade jag ett prov i Us History på första världskriget. Fyfasiken vad lätt det var. På en av frågorna skulle vi svara på vilka två floder som korsade varandra nära Paris med kartan framför oss, och namnen på floderna stod på kartan. Den akademiska nivån här i Usa kan väl jämföras med hur vi hanterar snökaos i Sverige vilket är likamed sämst.

Snön stannade i två dagar och idag (Fredag) är det 13 grader. Vädret här är helt crazy. Igår efter skolan så gick jag och SArah på en promenad med Bentley och sen så tog jag en joggingtur (Har ju missat massa preseason practices med fotbollen) så det är bra att komma igång igen. På kvällen skjutsade Sarah mig till Spencer där Elise Amanda och Lyndie var. vi åkte hem till Sumner som gick ut föra året och hon hade lite kompisar över som var roliga att hänga med. Idag så har jag städat, bytt lakan och tvättat. Ger mig själv en klapp på Axeln.

Har fortfarande ont i halsen så det suger. Är ledsen för det vill bli frisk.


February 12th

Hej Allesammans. Helgen har inte vart så speciellt gastkramande eller äventyrsfull som man skulle velat efter en rätt så skev skolvecka (Förutom basketmatcherna då). I Fredags efter skolan så köpte jag Dr Pepper och Chips och hyrde en film, What's your number. Jag har ju mått dåligt hela veckan så jag bestämde mig för att ligga hemma och vila. Rätt tråkigt för jag vill ju utnyttja all tid jag har här faktiskt. På lördagmorgonen så hämtade Danni's familj upp mig ( det var den familjen jag åkte till Arkansas med för att spela fotboll). Det var Danni, hennes två systrar och mamman. Vi åkte till Cracker Barrel där vi åt en brunch bestående av biscuits,Bacon, Scrambled eggs and pancakes. Jättegott, dessutom älskar jag hennes familj så det är ett megaplus. Restaurangen är typ som ett stopp på vägen för folk som åker långa bilfärder, kan jämföras med när vi Stockholmare bilar norrut för att åka skidor. Inredningen var väldigt country, massa coola gamla skyltar hängde på väggarna och gamla telefoner och hanverksredskap. det fanns också en shop där man kunde köpa massa t-shirts, jelly and peanutbutter, krimskrams, inredning och en massa coolt godis! Jag köpte godiset bara för att de kom i så charmiga, ni vet gamla förpackningar. Åkte till the Mall vid halv två där jag mötte upp Markus, den svenska utbytesstudenten som går på Kickapoo. Riktigt skön kille (dock ett minus att han är från Helsingborg). Det var jättesvårt att prata svenska. Meningarna kommer inte ut rätt nånstans, fel ordföljd och allting. Ser inte fram emot att prata svenska hema igen... Vi lunch/Middagade på Chick-fil-a.
På kvällen var jag med Rachel,Lyndie och Lindsey hemma hos Rachel. Amanda, Emily och Spencer kom över en snabbis och var inte där länge. Vi bestämde oss för att hyra film och åka och köpa Taco Bell. Vi slockna framför teven i soffan hehe.
Söndagmorgon. Vi var tvugna att kliva upp 8.10 (!!!!) för att åka iväg till en fundraiser för en Coach på skolan som lider av ALS, en hemsk sjukdom. Det enda vi behövde göra var att käka frulle så det var gött.Steve lämnade 20 dollar i dricks till Coachen. Steve är så rar.

Nu ska jag gå och sova igen, senare funderar jag och Sarah på att köpa utsvängda Jeans! Vet att det är en synd i Sverige men halllå jag är i Americat nu så whatevvs.

Känner mig jättedålig btw. Jag nyser, känner mig svag och trött och känner att en potentiell halsböld är påväg. Ew. Yuck.

Juste det är jättekallt här idag! Såhär klockan tio på morgonen är det -10 grader! På måndag ska det bli noll gradigt och från tisdag till fredag ska det bli mellan 7-9 grader. Sjuka väderomsättningar här eftersom Förra veckan hade vi ju 17 grader...

Puss Puss allihopa <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

WE, WE ARE, WE ARE THE FALCONS

Hej alla stalkers

Man kan sammanfatta min blogguppdatering med ett ord och det är KASS. Förlåt mina kära vänner, men allt har ju faktiskt varit vardag här för mig under en längre tid så det kan jämföras med att jag skulle blogga om min vardag hemma i sverige. Fast nu e jag ju i Usa så det är ju faktiskt lite roligare.

Jag har umgåtts med mina kompisar supermycket de senaste två veckorna. I måndags förra veckan så hade jag soccer preseason practice med löpning och abs. Efter att jag kommit hem och duschat så hämtade Rachel mig med Elise och vi åkte till en park och gick en liten promenad och bara umgicks. På tisdagen hämtade Emily mig efter skolan också mötte vi upp med Elise på Andy's, det här asnajsiga glass stället med tusen smaskiga smaker. Gud vad kul vi hade det. Emily och Elise är de jag har kör med och de är så jäääääävla sköna. Efter det så åkte vi tillbaka till skolan och jag och elise "Car-paintade" chandlers car. Vi skrev massa skojigt på den hehhe. På kvällen kom Rachel och hämtade mig och vi åkte till Basketmatchen på skolan! Efteråt  åkte Amanda, Emily, Spencer, Maddie, Elise och jag hem till Rachel och kollade på tvprogrammet "Dancemoms". Vet inte om det sänds i Sverige men det är i alla fall en sån här stupid show man blir beroende av ni vet hehe. På onsdagen tog jag det lugnt hemma efter preseason och pluggade lite inför ett prov jag skulle ha i US history på torsdagmorgonen.. hehe fick 38/50 vilket är ett G+ hehe.. men men. På torsdagen var det preseason igen med löpning och abs. Vid sjutiden kom Rachel och hämtade mig och vi mötte upp med Alix Elise amanda Lyndie och spencer och käkade Sushi på Nakato. Vi taggade inför Jersey shore avsnittet som vi kollade på hemma hos Emily. På fredagen åkte jag hem med Amanda Eemily and Elise hem till Amanda och kollade på massa musikvideor på Mtv. Låten Paparazzi spelades (ni vet Lady Gaga) och alexander Skarsgård är ju med i den videon och pratar svenska så jag skröt om det i cirka 10 minuter.  Sen spelades Levels med Avicii så då skröt jag ännu mer. För övrigt önskar alla den låten här och då blir jag jätteglad och säger att det är en sveeeensk dj och är ännu mer stolt över att vara Svensk. Vi körde en drive in på" Chick-fil-a" där jag beställde Nuggets vilket var väldigt gott. Vi mötte upp med Alix och Molly och vi åkte hem till Lyndie. Cody, John och Garrison kom förbi och hängde. Vi tjejer sov över Hos Lyndie. Morgonen efter så åt jag frukost med Ashley, Hailey och Emily på Village inn. Najs breakfast är vad jag kallar det. Pancakes med grädde och jordgubbar, bacon, cinnamon apples och scrambled eggs yeeeeah. Vi såg vår Kompis Brendan där och hälsade på Honom.. På lördagkvällen så åkte jag och Rachel till Steak and shake, en riktigt Amerikansk restaurang kedja, det var som att käka där alla i Grease-filmen möts upp och äter hela tiden så det var charmigt. Efter det åkte vi hem till Rachel, Molly Spencer emily and Amanda kom också och vi gjorde cupcakes och hade en girls night! Det blev ett sent besök på TacoBell vilket var roligt. På söndagen var det en stor dag. SUPERBOWL! Förstår ju om ni inte fattar vad det innebär, men då kan jag förklara. Det the grand finale av NFL, de två lagen som kommit till final spelar en fet match. I år var det I indiana. New York giants mötte New England Patriots. En sak som är värd att kommentera om lagen är att jag faktiskt såg New England spela i Boston i September så tycker att det är ännu coolare. Jag och Lane åkte över till Connors hus där mina girls var och killar från skolan b.la. Alec Brendan Blake DAn och några till. Alla var jätte excited och peppade så det var askul.Vi åkte hem till Ashley i halvtid, hon hade också massa folk över. Hennes päron hade köpt massa massa food och snacks. Det blev läsk, Pizza, äppelbitar som man doppade i nån jättegod kräm , jordgubbar, hallon och marshmallows som vi doppade i en gryta med smält choklad. Åh vad kul det var, massa av mina buddys från skolan. Amerikanare är så jäkla sköna. Giants vann. Cody undrade om jag var ledsen över förlusten (eftersom jag alltid har på mig en Patriots tröja i Pe) men jag sa att vi skulle komma igen nästa år. Kom hem vid 9 och var lagom otaggad på skolveckan som komma skulle. Inte för att jag hade några prov eller inlämningar men känner att jag har så mycket roligare på helgerna med mina friends än i skolan. Kunde inte gå på soccer träningen på måndage, kände att jag började bli förkyld så det suger. Men jag gick på Lady Falcons basketmatch på kvällen, det var ett big game, de mötte vår rivalskola Kickapoo. Våra baskettjejer är riktigt duktiga. De vann såklart. På tisdagen så var det dags för killarnas basketmatch mot Kickapoo. Alla var supertaggade i skolan så det var jättekul. På matchen klädde sig alla i rött, det var en så kallad "Red-out". Våra seniorboys som "leder heja ramsorna" hade på sig skjorta,fluga,slips och finbyxor haha. weird boyz. God vilket drag det var! Vi sjöng och hejade en massa. Sjukt kul med awesome school spirit! en av spelarna i Kickapoo såg ut som en Apa (stora öron) så vi sjöng : EVOLUTION och DONKEY KONG för att psyka honom haha. Det var jämnt under hela matchen, men glendale hade det. Cameron Johnson, vår stjärna i laget avslutade matchen med en FET DUNK och avgjorde det hela. Det var precis i slutskunderna så alla på läktarn rusade ut på planen och kramade om spelarna. Åh vilken känsla,sjukt häftigt! Tv var där och filmade, och de filmade en massa av publiken och en gång zooma de in på mig och då passade jag på att göra en slängkyss rätt in i kameran. Trey, en kille i min Kör sa att han såg mig på tv. Antar att jag är en mini kändis nu här i Springfield.
När vi ändå håller på att prata om kören så vill jag passa på att berätta att vi sjunger ett svenskt stycke, sången heter "Fäbodpsalm från Dalarna". Fatta vilket sjukt sammanträffande.Mr Brammer bad mig berätta lite om Dalarna. Det stod en liten text på Noterna att Dalarna betydde "the Valleys" och att det var en del av sverige som är känt för sina vackra landskap, djupa skogar och höga berg. Jag sa att min Farmor var därifrån och att jag som är från huvudstaden åker dit och åker skidor bara och att folk i Dalarna har en rolig dialekt. Det var lite ironiskt för alla amerikanare tycker jag har en rolig dialket så alla börja garva. De ville höra hur Dalarna uttalades och när jag sa det så tyckte det var jättekul och försökte uttala det själva. De var förvirrade att man inte uttalade "R:et".

Idag var jag hemma från skolan eftersom att jag har nåt virus i kroppen för jag känner mig jättesvag och har ont i halsen. Skypade med Linn Maja ANdre och chattade med Issa och Robert på facebook. Saknar er mina gosisar.

Juste! jag glömda att säga att hela förra veckan var det mellan 15-17 grader varje dag. Fatta vad galet?
Jag Elise och Rachel på promenad


Haha jag Elise och Emily @andys ( Misslyckad bild)



Steak and shake



Jag och Molly


Elise went crazy with the carpaint



GO GLENDALE! Fick bara bild på halva klacken..



Såhär såg det ut när Glendale stormade planen efter matchen!! Yay







RSS 2.0