Den Nittonde april

Den 19:de April 1993 hände det en väldigt speciell sak. För vissa var det en lyckans dag, för andra var det en mindre kul dag. Det var nämligen så att ett litet blondt ton dövt flickebarn med äppelkinder föddes. Hon kom att växa upp ett litet tag i Skarpnäck men sedan tog hennes föräldrar förnuftet till fånga och flyttade till det grå/blå huset som var näst sist på Olympiavägen i tallkrogen , nämligen nr 133. Inte mycket längre senare kom hon att träffa på den mest grymma, bästa, snyggaste tjejen hon någonsin skulle mött, hon var också blond och bodde bara fyra hus ifrån henne på 128:an. De kom att fatta tycke för varandra väldigt snabbt och placerades lyckligtvis på samma dagis där lekte var dag. Det blev allt från nyponsopp till galonbyxor och bråk om vem som skulle dra henne i pulkan. Den här tjejen drog också med granntjejen på fotbollsträning och visade henne hur kul fotboll var. De kom att spela med varandra Ända till denna dag. De har så vlndans mycket minnen ihop och känner varandra utan och innan. De hade picknickar på friggebodtaket, dans uppvisningar på cykelvägen,pulkarace, åkte Madrass nerför källartrappan, bjöd på chips å läsk, hade kicktävlingar. Den här tjejen var också en jäkel på att göra halsband och armband vilket hon sålde för dyra summor. I sjunde klass bestämde de sig för att åka iväg till Malta på språkresa där de ställde till en massa trubbel. Det var solfjädrar som stals, dörrar som gick i baklås och massiva bajskorvar i toaletten som bara kunde tas hand om på ett sätt.. När de var femton år unga tog tjejen moppe körkort vilket hon gjorde med bravur. De kom att ha mycket glädje med den tillsammans, hon var alltid snäll och lät granntjejen åka med bakom henne. två tonårstjejer som ofta åkte en sväng ner till Videomix för att köpa Godis med rosa och svarta hjälmar.   den där dagen de välte omkull på väg till kanalplan och nästan blev överkörda är en annan historia.. Bryssel besöktes också av dessa blondiner, de fick mycket uppmärksamhet och träffade på en man vid namn Mannekin Pis. På tal om Pis(s) så hade den ena tjejen väldiga problem med att hålla igen i byxan och var tvungen att besöka en toalett konstant. Granntjejen blev också medbjuden på en weekend till kulturstaden Tallinn i Estland där de njöt av Shopping, ruttna hus och bilder som vi kunde levt utan.

Vem är den här tjejen undrar ni? Jo det är min trogna bästa vän och följeslagare Sanna Penton som just nu befinner sig i Bayfield Colorado på Utbytesår, precis som jag. Sanna är en väldigt smart, snäll och lugn person som kan allt om sport. Och då menar jag inte att hon är bekant med hur många spelare det är på en fotbollsplan utan här pratar vi om vem som tog silver i skidskytte OS 82, vem som gjorde tredje målet i Vm finalen 98. Sanna är en riktig planerare, vare sig det handlar om att välja godis till filmkvällen eller vilka affärer och hur länge man kan kolla i dem på shoppingrunda i Farsta centrum. Ibland försöker hon även vara planeraren över mitt schema, men då får man stoppa henne. Koll på läget är bara förnamnet, allt är organiserat in i minsta detalj. Hon inväntar gärna rea dagar till att köpa något så att hon sparar pengar och gör det bästa inköpet möjligt. Hon är väldigt intresserad av Matte och har många gånger haft Matte C stuga med mig. Sanna är väldigt flamsig och tramsig, det är inte många som förstår sig på hennes humor, men de som gör det kan inte sluta garva när hon väl är igång. Hon kan få en att skratta på en sekund med sina torra skämt och sjuka garv. Om hon tycker något är jätteroligt börjar hon ofta gråta. Sanna är inte ett big fan av mitt tv-tittande och har svårt att förstå varför jag tycker vissa shower är kul att titta på. Ofta har hon problem med gaser i magen och kan släppa sig när och var som helst. Men hon är i alla fall ärlig med att det var hon som klämde't. Hon har ett himla problem med att känna igen kändisar, låtar och artister, ibland undrar man om hon har vuxit upp i en grotta. och hon kan dessutom varken sjunga eller klappa i takt. Men det som är så bra med Sanna. Hon står för den hon är, och går alltid sin egen väg. Hon är ingen average brud som följer strömmen och oroar sig för att inte passa in, hon är sig själv helt enkelt, och det är därför jag tror att det är väldigt många personer trivs i hennes sällskap.

Ja vad har vi inte gjort tillsammans , Sanna Penton? Och inte för att glömma alla filmkvällar med godis inhandlat från Videomix, Makaroner och köttbullar innan träningen, Cykelskjuts till tunnelbanan, tjena Janne, Spela bollen, skypesamtal i badkaret, videos i Tandådalen, pissmyror och brännässlor, när du plurra i vattnet på Gräskö, tjock-sms och allt vad det heter.

Så,

Grattis på din nittonde födelsedag min käre vän! <3


Hur gamla var vi?


Fan vad sexig


här var vi 15 i alla fall HAHA















Kommentarer
Postat av: Greta

Asså hahahahahahahahahahahaahahhaha

Hon e iaf ärlig om när hon klämde't

2012-04-23 @ 05:45:46
Postat av: Anonym

Hej Lolli,vad gullig du är.

2012-04-25 @ 14:52:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0